Articles

4
5
6

Loopbaanbegeleiding voor bedrijven

Coaching Beijderwellen verzorgt loopbaan­trajecten voor werknemers die een nieuw baan zoeken.

 

Ook voor medewerkers die binnen hun eigen organisatie een nieuwe stap willen maken zijn loopbaangesprekken mogelijk. Bij organisatie- en functieveranderingen biedt Coaching Beijderwellen ook ondersteuning Het werk dat bij je past is het werk dat je van nature moeiteloos doet. Dat straal je uit en daar ligt de toegevoegde waarde voor de werkgever.

 

Sollicitatie training: Om met plezier en vanuit eigen kracht te solliciteren zijn effectieve vaardigheden. Afhankelijk van je vragen wordt er gewerkt aan:

 

  • Het opstellen van een c.v.
  • Het maken van een zoekprofiel en vacatureanalyse
  • De handvaten voor het leren netwerken
  • Het oefenen van sollicitatiegesprekken, met name op uitstraling, non-verbale communicatie en profilering van kwaliteiten

 

De werkwijze van deze individuele training is praktisch en doelgericht. Coaching Beijderwellen richt zich op iedere leidinggevende, professional en werknemer die zich in professioneel opzicht wil ontwikkelen.

 

De  loopbaan­trajecten  zijn altijd maatwerk. We bekijken samen wat er aan de hand is en formuleren doelen en resultaten. Praktische opdrachten, theorie en reflectieverslagen, maken onderdeel uit van het traject.

Lees verder