Referenties

Praktisch

In de begeleiding heeft Frederike mij ‘gepakt’ met haar doelgerichte nuchtere aanpak en...
Lees verder
Caroline van de Heuvel - Beleidsmedewerker in de gezondheidszorg
In de begeleiding heeft Frederike mij ‘gepakt’ met haar doelgerichte nuchtere aanpak en tegelijk relativerende opmerkingen. Ze heeft mij geleerd om meer realistisch en haalbaar te kijken en te luisteren naar mijn gevoel en dit serieus te nemen. Daar ben ik haar dankbaar voor. Ze was altijd bereid om even feedback te geven en op de gekste momenten in die situaties waarin ik het gevoel had dat ik toch bleef hangen. Dat heeft me weer de energie en het vertrouwen gegeven om verder te gaan en mezelf meer te gaan begrenzen en de dingen te doen die ik leuk vind en waar ik goed in  ben. Ik ben er heel blij mee dat zij op mijn pad gekomen is.
Marja Veeke
Frederike is als coach praktisch en concreet. Iets wat mij erg aansprak omdat ik redelijk wars...
Lees verder
Marja Veeke - 50 jaar, teamleider en sociaal psychiatrisch verpleegkundige, Reinier van Arkel groep
Marja Veeke

Frederike is als coach praktisch en concreet. Iets wat mij erg aansprak omdat ik redelijk wars ben van alles wat zweverig lijkt.  Ze gaat uit van zelfredzaamheid, eigen initiatief en actie: “Je bent je eigen beste raadgever”.
Frederike is een hartelijke, begripvolle en tegelijkertijd doortastende coach. Hiermee kon ze mij aan het denken zetten, eigen oplossingen laten vinden, maar me tegelijkertijd gesteund laten voelen. Wat voor mij waardevol bleek, was dat Frederike ook kon luisteren naar wat mij niet aansprak in het samen werken. Oefeningen die mij niet lagen, konden achterwege blijven en een te snelle weg naar bereiken van de gestelde doelen, kon worden bijgesteld.
Wat mij erg geholpen heeft, na eerst een terugblik op onopgeloste kwesties, was de focus op wat allemaal wel goed ging, wat wel leuk was, wanneer het werk nog wel energie opleverde. Dit bracht me op een genuanceerder kijken en van daaruit op herstel.

Marja Veeke
Marlon Lemmens
Frederike is een betrokken coach, want ze denkt echt met je mee. Het resultaat was dan ook een...
Lees verder
Marlon Lemmens - 50 jaar, werkzaam in de verzekeringsbranche
Marlon Lemmens

Frederike is een betrokken coach, want ze denkt echt met je mee. Het resultaat was dan ook een nieuwe baan. Ook heeft ze erg goed geholpen bij het bewust worden van mijn sterke kanten en van de valkuilen. Daar heb ik nog elke dag profijt van.

Marlon Lemmens
Bonna Roos- de Rouw
  Vanaf de eerste minuut in het contact heb ik de coaching door Frederike gevoeld als...
Lees verder
Bonna Roos- de Rouw - 35 jaar, beleidsmedewerker/ projectleider bij Reclassering Nederland
Bonna Roos- de Rouw

 

Vanaf de eerste minuut in het contact heb ik de coaching door Frederike gevoeld als een kans. Ze is open, helder, kritisch en empatisch. Wat mij betreft een erg prettige combinatie. Ze gaat niet voor je aan het werk, maar weet jou te bewegen in actie te komen. Moe maar voldaan keerde ik na de bijeenkomsten steeds huiswaarts. Frederike straalt een enorme rust uit en ze gebruikt die rust ook in haar coaching. Terug naar jezelf, reflectie op je handelen, maar vooral ook op je gevoel; geen zaken waar ik veel affiniteit mee had, of waar ik als nuchter persoon veel aandacht aan besteedde. Frederike heeft mij laten zien dat balans in jezelf ook zorgt voor balans in je leven. Nooit gedacht dat ik dat zou kunnen of willen voelen. Ik werk hierdoor nu gerichter en efficiënter vanuit mijn eigen kracht, zonder al te veel last te hebben van (negatieve) vibraties om mij heen. 

Bonna Roos- de Rouw