Coaching

Coaching Beijderwellen richt zich op iedere leidinggevende, professional en werknemer die zich in professioneel op zicht wil ontwikkelen. De coachingstrajecten zijn altijd maatwerk. We bekijken samen wat er aan de hand is en formuleren coachdoelen en resultaten. Voor de meeste trajecten geldt dat vier tot zes gesprekken van anderhalf uur effectief is. Afhankelijk van uw coachvraag kunnen meer of minder gesprekken nodig zijn.Praktische opdrachten, theorie en reflectieverslagen, maken onderdeel uit van het traject.

 Voorbeelden van trajecten die wij kunnen bieden zijn persoonlijke effectiviteit en communicatie. Het coachen van leidinggevenden is gericht op effectivitei: stijl van leidinggeven, het coachen op competenties en het effectief balanceren tussen werk en privé.

 

Vergoeding

 

Bij werkgerelateerde coach vragen betalen werkgevers vaak het coachingstraject. Als particulier kun je kosten (incl. BTW) als studiekosten aftrekken Je mag de studiekosten of andere scholingsuitgaven onder de volgende voorwaarden aftrekken:
•De opleiding of studie was gericht op uw beroep of toekomstige beroep.
•Er was sprake van een leertraject. Hierbij doet u kennis op onder begeleiding of toezicht.
•Uw totale kosten min eventuele vergoedingen waren hoger dan de drempel van € 500.
•Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet.

 

Klik hier voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.