Coaching Beijderwellen

 

Werkwijze

Coaching Beijderwellen gaat uit van kortdurende doelgerichte trajecten op maat. Waarbij wij ons richten op de huidige situatie en werken naar de gewenste situatie in de toekomst. Er wordt samen onderzocht wat je tegen houdt om te veranderen of je te ontwikkelen. Door een  open en eerlijk  gesprek wordt je gestimuleerd  om uit je comfort zone te komen en je eigen unieke talenten weer te (her)ontdekken. 

 

Wanneer werkt Coaching?

Coaching werkt wel bij bijvoorbeeld overspannenheid, bij moeite hebben met grenzen stellen, om nieuw gedrag aan te leren zoals assertiviteit of bij vergroten van zelfvertrouwen . Met hulp van een coach kun je bepaalde competenties aanleren of verbeteren, voor jezelf zaken eens op een rijtje zetten (om bijvoorbeeld je balans tussen werk en privé te verbeteren), om een nieuw toekomstperspectief of een nieuwe baan te vinden

 

Missie

“ Mensen uitdagen om zelf in beweging te komen om de verandering in gang te zetten”

Dat is wat Frederike Beijderwellen als coach wil bereiken. Door die beweging kan de eigen bron van inspiratie – de eigen kracht – worden ( her) ontdekt om deze optimaal in te zetten om  zo de gewenste verandering tot stand te brengen.  Zij is van mening dat ieder mens regisseur is van zijn eigen leven/ loopbaan en daar in de basis zelf verantwoordelijk voor is. Uit ervaring weet zij dat mensen zelf over de vermogens beschikken hun problemen op te lossen. Frederike staat achter haar kandidaten en gelooft in een korte intensieve samenwerking tussen coach en kandidaat. “we laten elkaar niet meer los tot het resultaat is bereikt “ . Hier maakt zij het verschil! Belangrijke eigenschappen van haar zijn; doorzetter, vanuit samenwerking resultaat bereiken, betrokken, in verbinding met anderen.